slavino - slavische wijnen
slavino - slavische wijnen
slavino - slavische wijnen
slavino - slavische wijnen

Slavische wijnen binnen uw bereik

Slavino is invoerder en verdeler van het meest uitgebreid assortiment aan Slavische wijnen. U dronk een lekkere Merlot Navip of Vranec Bovin tijdens uw vakantie in Split? U proefde de volle smaak van een Avia Cabernet Sauvignon in een Balkanrestaurant? Slavino brengt deze -en nog veel meer wijnen binnen uw bereik. Kom ze proeven in onze degustatieruimte of koop ze on-line in onze Webshop. Wij staan u bij met advies en met een gamma waarin iedereen zijn smaak terugvindt.

Tijdens ons volgende "Open Flessen Weekend" staan we u graag bij met raad en daad om de beste flessen te selecteren. U koopt geen kat in een zak, want proeven is de boodschap.

Wij verzamelen ook originele kurkentrekkers. Heeft u nog exclusieve exemplaren? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op.

slavinoIn onze vernieuwde degustatieruimte kunt u onze collectie Slavische wijnen komen proeven. Voor u koopt geven we u graag een woordje uitleg over de oorsprong, de houdbaarheid en de gepaste gelegenheid om elke wijn te drinken.

Maar wat belangrijker is; we laten u graag proeven! Bij Slavino komt u als klant eerst. U kan vanuit uw luie zetel bestellen op deze web site, maar als u wil proeven, ruiken en luisteren, kom dan gerust eens naar Oostakker.


slavinoOnze Degustatieruimte is open van maandag tot donderdag van 17 tot 20 uur en op zaterdag van 10 tot 19 uur. U bent meer dan welkom!

Slavino

  • Welkom op onze website. Breng gerust een bezoekje aan onze webshop.
  • Afhalingen op zaterdag van 10 tot 19 uur of na afspraak op 0475/84 10 40.
  • Slavino brengt Slavische wijnen binnen uw bereik.
  • Slavino is invoerder en verdeler van Belgisch meest uitgebreide gamma Slavische wijnen en aanverwante producten.